Jos Toos Nowacki

 

Over ons 


Wij zijn Jos en Toos Nowacki, uw gastheer en gastvrouw van Gasterij Groote Heide. De Groote Heide is voor ons het natuurgebied waar wij al lang komen, samen met onze kinderen, familie en vrienden. De mogelijkheid om in samenwerking met Stichting het Limburgs Landschap hier een gasterij te realiseren, hebben wij dan ook met beide handen aangegrepen. 

Voor ons is het belangrijk dat het gebied van de Groote Heide haar verhalen kan blijven vertellen. Meer dan boeiend! Wij willen naadloos daarop aansluiten door de natuur en de geschiedenis te koppelen aan duurzaamheid en educatie. Duurzaamheid vindt u  o.a. al terug in het gebouw zelf, binnen en buiten worden met elkaar verbonden. De natuurfoto's in de Gasterij laten groots de schoonheid van de natuur zien. De ontdekkings-kasten voor kinderen en kleinkinderen leren ook ons spelenderwijs over de bomen van de hei. De geologie-tafel vertelt over de bewogen geschiedenis van het vliegveld. 
 
We vertellen het verhaal van de Groote Heide graag verder door. We werken het uit in onze gerechten. Met aandacht voor duurzaamheid in verse, streekgebonden en fairtrade producten. Samen met ons team, bouwen we zo verder op het werk van de vrijwilligers van Stichting het Limburgs Landschap. 

Laat u verrassen en kom genieten. Wij heten u van harte welkom.

(Foto gemaakt door Mara van den Oetelaar (MvdO Fotografie))